◇ Vår historia
Vi grundades 2014 i Shenzhen, Kina. Genom att servera till 15000 + aktiva kunder världen vida, vi har smak för kvalitet och unik design Mobiltelefontillbehör, har vi vuxit till en välkänd aktör i branschen.


Vår fabrik
TriBest Corporation är specialiserade på tillverkning och design av anpassad Mobiltelefontillbehör, kringutrustning och digitala produkter, våra produkter kvalitet backas av våra allianser, tillsammans med ett team av service och forskning ingenjörer som gör oss en av de ledande företagen i branschen.

Vi tror på vår produktkvalitet, vi säger inte ”nej” till våra kunder som letar efter den bästa produkten i detta område, vi är villiga att ägna oss åt för att hjälpa vår kund att vara mest avancerade och ledande i branschen därmed blir tjänsteleverantör av val i re Gion.


Vår produkt
iPhone pekskärm LCD & reparation delar; Telefon fall & Laptop väskor; SmartWatch Band; & Laddkablarna


Produkten ansökan
Mobiltelefontillbehör, kringutrustning och digitala industri


Vår tjänst
Den information som vi samlar in från dig när du fått dina förfrågningar, vi genomför en mängd säkerhetsåtgärder för att upprätthålla säkerheten för dina personuppgifter. Din personliga information finns bakom säkra nätverk och endast är åtkomlig för ett begränsat antal personer som har särskilda rättigheter för sådana system, och är skyldiga att hålla informationen konfidentiell.

Om produkten köpt från Tribest fungerar inte korrekt (fysiska skador eller skador orsakade av felaktig installation och användning är undantagna) inom 365 dagar från ursprungligen inköpsdatum. Kunder kan initiera en RMA för utbyte eller reparation.