Välj rätt väska

- Oct 22, 2018-

Idag kan människor inte leva utan datorer i sitt arbete och liv. Det sägs att vissa människor bara kan leva med wifi, så datorsäcken är ett nödvändigt laddningsverktyg. Så hur man väljer en lämplig bärbar väska?


För det första passar den bärbara datorn perfekt med väskan. För att undvika att glida din bärbara dator runt i väskan och förbättra säkerheten för din bärbara dator, måste du välja en datorväska i rätt storlek. När du väljer en påse, mäts den inte enligt notebookens storlek. Skärmen av samma storlek, olika märken, olika modeller och utseendet kommer att variera mycket. Därför är det i allmänhet en jämförelse mellan den övergripande utseendet på den bärbara datorn och den skyddande rymdstorleken på väskan.


För det andra är det vattentäta och dämpande av datorpaketet ett måste. Användare att köpa en bärbar dator till ett mobilkontor är den sanna innebörden, om jag träffade eller av misstag stänkte på en regnig dag, bärbar dator väska är högkvalitativ produkt, insidan av den bärbara datorn vid olyckan kommer att vara säkert och ljud, slutet laptop väska med användning av underlägsna billiga material, så det finns ingen vattenskyddande egenskap, den här typen av bärbar dator väska men billig, men det rekommenderas inte, eftersom det kan göra mer skada än bra och några av de kända märken av laptop väskan har väldigt bra vattentäta egenskaper, till exempel brittiska surelaptop, alla bärbara väskor innan de går ut i vattentestet. Vanligtvis är vattentätningen 300-500 mm, så att även en regnskur kan hålla regnet ut. En annan sak är buffertpåsarna, på grund av kostnaden för problemet, bristen på strikt lågspänningspaket på designen, materialet är också perfunctory, vissa paket med låga ändringar antog även en vanlig vanlig svamp som buffertlager, så att i fall av någon slagsträngsprutning, tenderar att vara allvarlig för att äventyra säkerheten för din bärbara dator och billig svamp är mer absorption av fukt, därför är datorpaketmaterialet mycket viktigt.


Slutligen är motståndskraften nyckeln. Denna prestanda är mest uppenbar i low-end-paketet, bärbar dator eller fyra eller fem kilo, lätt, 2, 3 kg, så packa det väskmaterialet först till kvalitet, annars började dina väskor med en viss tid framstå som fryslinje, fenomenet som löst axelbandshake, en olycka, dyr bärbar dator kan ha dödlig skada, högkvalitets laptop väskan framför fabriken bör vara strikt på den här delen av testet, för att säkerställa kvaliteten, vissa märken av bärbar dator är genom det strikta testet innan de släpper ut, även påsar med metallspännen till 30 kg dragspänning upprepade 250 gånger dragprov. Det använda limet testas även för hårdhet och standard 85 grader kan användas, eftersom den hårda plasten kommer att användas brista i den kalla regionen, vilket medför säkerhetsrisker för den bärbara datorn installerad inuti.