Trasa bagage blir utveckling trenden för bagage!

- Oct 23, 2018-

I denna tid, har världen av väskor blivit populärt med bekväma, romantiska, implicit och drömmande känslor, som är helt integrerade i varje påse. Oavsett kvinnor eller män är alla glada över att äga en eller flera väskor som kan föra ut deras smak. Nu damernas väska element är också tyst i herrarnas väska makeup punkter. Varje väska är annorlunda på grund av olika utformningen av tyg, nuförtiden, tyget av påsen kan sägas vara mångskiftande, vad slags måste, alla kan ofta se på marknaden den ko läder väskan, patent läderväska, sand hud väska, Oxford material tyg , nylon tygväska, konstläder väska... Listan går på och på. Hur kan du berätta en väska från ett tyg?


Nu finns det flera typer av tyg för påsar på marknaden:

Den första typen är äkta läderväska, som är riktiga djur päls, såsom kohud, grishud, häst hud och så vidare. Nu är mest äkta läderväskor Ko läderväska, eftersom kohud är tuff och tyget är fast, eftersom materialet i äkta läderväska kommer från riktiga djur material, så priset är relativt dyra, men stilen är relativt enkel.


Det andra sorten, PU-materialet, en slags konstgjord läder, de flesta fall och påsar är gjorda av denna typ av tyg, ofta kallad lackläder och så vidare. PU tyg används faktiskt i tusentals sätt, med olika priser från låg till hög, olika stilar och hög plasticitet. Dock på grund av den relativt allvarlig miljöförstöring i produktionen av PU material bagage och scratch-nötning och kort livslängd i processen för senare användning, har PU material bagage gradvis avtagande av säljarnas val.


Tredje, trasa, bra mjukhet, fritid väska de flesta denna typ av tyg som används i färg, inte rädd för marktryck är alla dess fördelar, slitstarkt slitstarkt tyg själv också gynnas av tillverkare och konsumenter, med användning av modern vetenskap och teknik, den Vattentät prestanda av tygpåsar mer och mer stark, gör upp felet av tyget själv är inte vattentät, och lättare för utformningen av allehanda stilar i tyget, så klass tygpåsar mer och mer in på marknaden, blivit en ledande roll inom väskor.