Hur man väljer ett paket?

- Oct 23, 2018-

Notebook väska samarbete:

Först av allt, är bagage och bagage produkter en ny produktkategori. Med uppkomsten av bärbar dator finns det även datorväskor i marknaden. Dessutom, det är också datorväska och innerpåse, brukar kallas utomlands ”business väska, innerpåse”.


1. Bestäm syftet med att välja en datorväska

Det finns två huvudtyper av datorväska: ordinarie datorväska och business datorväska. Vanlig dator paketet överväga mer Datorskydd; Business dator paketet har dator fack och fil fack, som beaktar klassificering av dokument och affärsobjekt utanför datorn.


2. Kontrollera om arbetet i datorväska är fina

Titta på hörnet av datorväska och huruvida tryckledningen är snyggt, det finns ingen off linje och byglarna visas, om varje stygn är mycket utsökt, det är högteknologi.


3. titta på pocket layouten i din datorväska

När du väljer en business väska, uppmärksamma valet av detaljer. Om små fickpengar påsen, nyckel krok, penna väska, fil väska, dator fack och även i fickan på cigarett- och ljusare invändigt business är utformade och rimliga.


4. se om dragkedjan på väskan är stark och tålig

Dragkedjan är den mest obetydlig detaljen, men det är också den centrala punkten i datorväska. En god kvalitet dragkedja inte bara tillåter dig att enkelt slutföra lastning och vidta åtgärder, men också är en viktig del av vikt säkerhet laptop påse, så att du inte kan välja slarvigt.


5. titta på tyget används för att göra väskan

Ju högre densiteten av materialet som är mer slitstarka, känner mer smidig, vattentät och dammtät prestanda. Så när du handlar för en laptopväska, försök att välja en som använder hög densitet material till skydda din laptop.