Hur man identifierar läderarmbandsur

- Oct 22, 2018-

Många vänner gillar klockor med läderremmar, men det finns också några frågor. Detta är en av de vanligaste frågorna om hur man känner igen läderarmband.

Naturligtvis är läder som tillverkas av päls av djur det riktiga läderet, men det finns många nivåer av det riktiga läderet.


Huvudskiktskinn: Huvudskiktets hud kan delas upp i korn, mjuk deg, trasig hud och bästa kalvskinn, så att du ofta kan se att några online-handlare kommer att vara titeln "huvudlagerkalvskinn". Om det är ytterligare uppdelat kan det delas in i första skiktet, det andra skiktet och det tredje skiktet.


Skikt i två lager: Tvåskiktigt läder är faktiskt halvt verkligt och halvfalt läder, eftersom det är brutet med kuvertkanten, tillsätt polyetylenmaterial igen agglutinerade och blir läder, igen genom kemisk sprutning eller beläggning av PVC, PU-film bearbeta och bli. Och underavdelningen kan också delas in i den första nivån, den andra nivån, den tredje nivån.


Konstläder: Detta vet alla, vara falskt läder, hur det här går till att jag inte heller säger mer.


Och denna kunskap självklart kan du gå till baidu där sökning kan hittas, jag skulle vilja säga hur man skiljer mellan den första huden och den andra huden;


Huvudskiktet hud: ordspråket på nätet är "tryck med handen, vara att ha fur, också vara att ha naturlig läderfru efter att ha på sig." Det finns ingen brist efter penetration. "Det är det första skiktet på huden, och jag har ett särskilt sätt att identifiera det, för om du köper ett läder, kommer du förmodligen inte att trycka hårt för att se om det är sant, för om det är äkta läder, är priset inte billigt, och om du trycker på det, om du kan återställa det är det okänt, och min väg är:

Först: luktar läder. Den har en unik smak av läder. Det kan ta lite erfarenhet att lukta det.


För det andra: titta, för om läder är gjord av kohud kommer det att finnas många små och mycket små hål i läder. Detta beror på att pälsen i läderet har många små blodhål, och behandlingen är mycket svår att ta bort hålen, om inte det finns ett lager av grejer på läder, är dessa hål väldigt små och måste noga följas.


Tredje: självklart är den mest oönskade metoden att använda elden, den här metoden rekommenderas inte, eftersom det kommer att skada cortexen, dermis kommer inte att brännas hårt knut och konstläder blir hård knut.