Viktiga punkter för att välja en bärbar väska

- Oct 22, 2018-

1. Storleken på bärbara väskan: leta efter skyddsutrymmet som passar den bärbara datorn, så att din bärbara dator inte kommer att vandra runt i väskan och förbättra maskinens anti-seismiska prestanda.


2. Sömhållfastheten hos den bärbara väskan: den nuvarande vanliga bärbara datorns vikt är cirka 2,2kg, så det viktigaste att uppmärksamma är materialet och utförandet av den bärbara väskan. En vanlig bärbar väska är inte lämplig för långvarig tung användning, och en olycka kan orsaka dödliga skador på din bärbara dator. Så väskan i väskan som håller den behöver vara bra först, annars använder din väska tid efter, börjar bli frysta linje, axelbandet försvinner för att vänta ett ögonblick, en olycka, inne i värdefull bärbar datorburk möta dödlig skada. Och högkvalitativ bärbar dator väska framför fabriken kommer att göras på olika aspekter strikt produkttest, såsom bärbar dator påse metall lås kommer efter upprepade dragprov och last test, och urvalet av plastprodukter passerade också genom hårdhetsprovning, eftersom hård plast kommer att brista i den kalla regionen, produkten mycket problem.


3, bärbar dator väska, vattentät prestanda: överväga den flesta bärbara väska eller vattentäta, för att köpa bärbar dator är för bekvämligheten av mobila kontor, om du går ut på utsidan på regnig dag, eller en drink oavsiktligt splash, denna väska om du har en bra vattentät prestanda, kan också vara lätt när vi träffade olyckan.