Kunskap om använd iPhone X

- Dec 25, 2018-

Här är lite kunskap om iPhone X Används AAA-originalkvalitet enligt nedan.


iPhone X 5,8 "QHD skärm, 12 × 2 / 7MP kamera, iOS 11, 4G, 3D touch


Inget annat än skärm. Detta har alltid varit visionen av iPhone. En skärm som är så nedsänkt att den nästan försvinner när den används. Med intelligens som listar varje litet tryck, ord eller ens titta. Nu gör iPhone X visionen till verklighet. Säg hej till framtiden. På iPhone X är skärmen allt - en helt ny 5,8-tums Super Retina-bildskärm som fångar och håller din uppmärksamhet. Med avancerad teknik och nya tekniker placeras skärmen i en mjuk kurva över kanten, ända till de avrundade hörnen. Den första OLED-skärmen är tillräckligt bra för iPhone, med livliga, starka färger, inklusive all svart, hög ljusstyrka och ett kontrastförhållande på 1 000 000: 1. En liten kammare innehåller några av de mest sofistikerade tekniker som Apple har utvecklat - inklusive kameror och sensorer som används för Face ID.


Det starkaste glaset som någon smartphone har haft, både fram och bak. Special stål utvecklat av Apple. Trådlös laddning. Vatten och dammresistent. Med enkla, intuitiva rörelser har du fullständig kontroll över allt. I stället för att trycka på en knapp, återgår du till startskärmen med en svepning.


Nu kan du använda ditt ansikte som ett lösenord. Face ID är ett säkert nytt sätt att låsa upp och bekräfta. Face ID fungerar med TrueDepth-kameran och är lätt att ställa in. Kameran avger och analyserar mer än 30.000 osynliga punkter, som används för att skapa en exakt digital modell av ditt ansikte.


Ta bra självkänsla med dig själv i fokus för en suddig bakgrund. Beta: Porträttbelysning är en ny funktion i porträttläge. Med det kan du komma in i professionella studio effekter. TrueDepth-kameran analyserar mer än 50 olika muskelrörelser för att återskapa dina ansiktsuttryck i 12 Animoji. Släpp lös din inre panda, gris eller robot.


Större och snabbare 12 MP-sensor. Ett nytt färgfilter. Djupare pixlar. Och en ny telekamera med OIS. Båda kamerorna har bildstabilisering och snabboptik, så du får fantastiska foton och videoklipp även i svagt ljus. Vidvinkelobjektivet och telefonlinsen ger iPhone X-kameran en optisk zoom, samt tio gånger den digitala zoomen för bilder och sex gånger den digitala zoomen för video.


Vi introducerar A11 Bionic. Det smartaste och mest kraftfulla chipet i en smartphone någonsin, med neuralarkitektur som kan ta upp till 600 miljarder instruktioner per sekund. De fyra effektivitetskärnorna i den nya processorn är upp till 70 procent snabbare än A10-fusionen. Och de två prestandakärnorna är upp till 25 procent snabbare. Andra generationens prestanda kontroller och ett speciellt utformat batteri som varar upp till två timmar längre mellan varje laddning än iPhone 7.


Utan att ladda kablar är iPhone X skapad för den trådlösa framtiden. Ladda upp den till trådlösa laddstationer som finns på hotell, kaféer och flygplatser över hela världen.


* ANVÄNDAD AAA-kvalitet betyder att telefonen inte är ny, men den har utvärderats av tekniker, bara med små repor så att enheten anses vara "ny". Enheten är helt tillbaka till fabriksinställningarna. Så varje använd AAA-iphone ska vara redo för ett nytt liv.