Anmärkning för användning av nylon dator väska

- Oct 23, 2018-

När människors liv förändras ökar användningen av bärbar dator också. När vi behöver ta med vår bärbara dator när du reser, kan en pålitlig nylon datorväska bättre hjälpa dig att bära datorn och kan också hjälpa oss att skydda datorn. Användningen av nylon datorväska har också stor uppmärksamhet och uppmärksamhet. Här är en kort introduktion till hur du väljer rätt väska för din dator.


För det första har nylon laptop väska inte blivit otrogen, om du är i en lång kampanj, hade du inte valt att bära din bärbara väska länge, måste ha så lång tid att bära din kropp också är dålig, vill försöka laptop efter en timme eller två, och sedan på ryggen, så behandla din väska, kan kombinera ansträngning och vila i stor utsträckning förlänga ryggsäckens livstid.


För det andra, se till att din nylonpåse ser solen ofta och behöver inte hållas inomhus eller utomhus hela tiden. Har inte solstrålning fuktig, din nylon dator väska kan uppstå mögel villkor, kan fortfarande visas samtidigt en liten märklig lukt, låt en person lukt känna sig mycket obekväma, hur mycket mer vill du bära det, så, kanske som välskuren tid för att ta din kärlekspåse ut för att få en solljusmarginal, ge det lite solsken?


För det tredje försöker nylon-väskan att undvika väsentlig friktion. Om användningen av processen oundvikligen stöter på lite slitage, så säger du inte att du inte kan bära, men att minska slitage så mycket som möjligt för din skada, för att uppnå mindre slitage och mer omsorg. Försök att undvika områden med hög friktion eller ojämn yta. Om du måste gå, borde du tänka dig, och du borde aldrig behöva ha positiv friktion.


En bra lämplig nylonpåse, utvändigt måste ta ut datorn kommer att ge oss mycket hjälp, är inte bara bekvämare att bära också spelat en viktig roll för att skydda datorn, i samband med användningen av nylon laptop väska, naturligtvis också det är uppmärksamhet, uppmärksamma ovanstående punkter kan hjälpa oss att bättre hantera datorväskor och bättre har spelat en viktig roll för att skydda datorn.