Några lösningar för iPhone Reparation

- Jan 08, 2019-


Vi tror att iPhone är mest populär än andra mobiltelefonmärken när det gäller utseende och prestanda, men ibland har det fortfarande några mindre fel när du använder iPhone 7 eller iPhone X, som iPhone LCD-skärmen inte svarar, startar inte svaret, mobilen telefon feber, mobiltelefon batteriförbrukning är för snabb, etc.


Men hur man löser dessa problem kommer denna artikel att presentera några lösningar för dig som nedan.


* IPhone-pekskärmen svarade inte plötsligt

IPhone-skärmen förlorade sitt svar och kunde inte gå vidare. Vi kan faktiskt fixa telefonen genom att stänga av strömbrytaren och starta om den igen.

Vad händer om jag inte svarar på "Slide to Shutdown"? Vid denna tidpunkt kan du försöka trycka samtidigt


* Telefon hemsknapp Problem

Tangent och strömbrytare används för att tvinga avstängning tills ett vitt äpple visas på skärmen. Dessutom kan den här metoden också rensa vissa grundläggande cacheminnor, om du använder iPhone ofta

Om du tittar på videon eller tittar på bilden kan du prova denna metod ibland. Inget svar vid start: stött på


* iPhone stänger av ett automatiskt

Oavsett hur strömknappen trycks, finns inget svar på iphone. I det här fallet måste vi använda datakabeln för att göra den öppen.

När iPhone är ansluten till datorn kan den sättas på automatiskt. Dessutom kan du trycka och håll strömknappen och HOME-knappen intryckt i några sekunder samtidigt. Det är också möjligt att hitta logotypen för det vita äpplet.


* Mobiltelefon Feve r eller Uppvärmd

Användarna av iPhone kan vara rädda av telefonens värme.

Egentligen Det är oundvikligt att generera värme under användning, det påverkar inte maskinens prestanda, och det kommer inte att orsaka någon skada.


Hoppa över information som är till hjälp för alla, tack.