Ta hand om Genius klocka bandet

- Dec 24, 2018-

Om du har några additoinal läder varumärket din Apple Watch eller samsung klocka, är här några punkter som kan hjälpa dig att skydda ditt klockarmband.


1. långsiktig våldsamma solljus kartläggning kommer decolorize uppkomsten av läder titta på bandet, och kommer att påskynda åldrandet av läder remläder. Vissa kemiska reagenser kommer också missfärgas eller missfärga läder rem ytan;


2. När du bär en läderrem, är det för svårt att dra. Det är lätt att avslöja sprickor i den position där den läder klockarmband är ofta fast. (Större fotled av läder remmen är, desto enklare är det att bryta) Därför är det bäst att bära läder remmen. Var försiktig och skonsam.


3. som andra läder objekt är det mest avundsjuk på det läder klockarmband vatten. När det är nedsänkt i vatten för länge, läderrem blir omedelbart hårt och sprött och det täcker också människors svett. Därför är det omöjligt att snorkla (eller göra saker som utsätts för vatten under lång tid) med en klocka med en läderrem. Den långsiktiga svettning av pärlor kan också göra läderrem mögliga.


4. Rengör det läder armbandet, torka bältet med en mjuk trasa, och sedan torka den i en plats borta från ljus och ventilation. Varje 1-2 månader, använda en läder rem beskyddare att torka remmen och sedan torka av ytan med en underhåll agent att behålla strukturen på läderrem och förbättra ljusstyrkan.


5. på vintern har den läder klockarmband en hög grad av härdning. Inte ”reflex” skada läder material.