Tips för din försäljning av begagnad iPhone

- May 09, 2019-

Mobiltelefonsäkerhet får mer och mer uppmärksamhet, men när människor byter telefon, förbises ofta säkerhetsproblemen hos gamla telefoner. I själva verket så länge det är en begagnad mobiltelefon, finns det fortfarande vissa säkerhetsproblem, även om det hade gjorts fabriksinställningar .


Om du ska sälja din gamla eller begagnade iphone, se till att du gör några av följande steg på den gamla telefonen.


1. iCloud-säkerhetskopia för att säkerställa att den nya maskinen är fullt utrustad


Först och främst, för att undvika förlust av mjukvarurelaterad data efter att ha fått en ny maskin, måste du först göra ett backupjobb för iCloud. Du kan ställa in ett backup-projekt i ditt iCloud-konto.

Eftersom den genomsnittliga användaren bara har 5 GB kapacitet, om du lägger all data i iCloud, kanske det inte finns tillräckligt med utrymme. Så du måste välja vilken programvara du ska säkerhetskopiera.


2. Logga ut från ditt Apple-ID


I App Store kan du också vara inloggad på ditt Apple ID. För privatliv och säkerhet kan vi först logga ut från Apple ID. Gå till App Store, dra ner till botten, klicka på ditt Apple ID och välj Logga ut i popup-dialogrutan.


3. Stäng av aktiveringslåset! Förhindra oavsiktlig blockad


Innan du kan sälja iPhone måste du stänga av aktiveringslåset, Apples Find my iPhone-inställningar, vilket är ett måste. Eftersom du inte släpper aktiveringslåset på iPhone kommer iPhone du sålde inte att kunna återställa telefonen när den används av nästa användare.


4. Var uppmärksam på din Apple Care


Som säljare hoppas jag naturligtvis att din begagnade iPhone ska säljas så högt som möjligt, så förutom utseendet på din iPhone, om din iPhone fortfarande finns i Apple Cares plan, eller inom garantiperioden, kommer den att vara säljs i högt pris. Men om garantiperioden har gått kommer priset att vara lägre.