Ett klockband tillverkat av mjuka material som läder

- Oct 23, 2018-

1) Kalvhud, som är solbränd från kalvskinnet inom 6 månader efter födseln. Fin konsistens och mjuk beröring. Det är den bästa sorten av kohud. Bilden längst ner till höger visar effekten av kalvens hud på krokodilmönstret

2) Caiman Crcodylus Fuscus kommer från underarmskinnet av Caiman Crcodylus Fuscus, en art av Caiman från Central- och Sydamerika. Det är det vanligaste materialet i det avancerade krokodilbältet.

3) Mississippi alligatorer är gjorda av läder från magen av en Mississippi Alligator i sydöstra USA. Den högsta formen av krokodilhud. I mitten av alligatorns buk har en del av huden ett mönster som är känt som ett ribbat mönster. Denna del av en krokodils hud kan bara producera några bälten. Väldigt dyr.

4) Nilaskärmens hök Varanus Niloticus, som är gjord av toppen av ödlens hak, Nile monitor ödla. Du kan visa ljusa och vackra färger genom färgning. Det är råmaterialet för att göra vackra urband.

5) Kintagata Skin Tupinambis Teguixin, gjord av den mycket avancerade huden av ödlan, taiga kintaga. Det kännetecknas av förändringar i buken från små linjer till stora linjer. Kontrasten är mycket stark.

6) Saddle Leather Calf, som tidigare användes som den robusta kalven av en sadel, därav namnet. I färd med att ha på sig, som det dagliga slitage kommer gradvis att bli sockerfärg. Det är en typ av läder med grov stil.

7) Grovkornigt läder Galuchat, en hud gjord av strålens hud, är ett premium läder med en unik stil. De har en hård korn så stark som sten, och även när en kniv skär dem, skär den dem. På grund av detta tar behandlingen längre och kräver högre tekniska krav.

8) Python Python. Python hud är den allmänna termen för stor orm läder med vackra mönster. Karaktäriserad av ett diamantformat skalmönster är det ett slags avancerat reptilläder.

9) strutshud Struthio Camelus Autruche, läder gjord av strutshud, har porer med fjädrar. Det är ett mycket starkt läder som kommer att hålla fast och lysa med användning.

10) Shark Skin, läder gjord av en hajs hud. Läder är känt för sin mjukhet, soliditet och hållbarhet. Funktionen är ett litet nätverk av concavoconvex-yta.

11) CORDURACORDURA är ett fibermaterial som tillverkas av dupont som är 7 gånger starkare än nylon. Det används ofta i ryggsäckar, utomhusprodukter, etc.

12) LORICALORICA är ett konstläder med ett läderutseende av mycket fina fibrer. Det kännetecknas av en större tolerans för vatten och svett.

13) torra lexdry-lex, ett treskiktigt strukturmaterial. En bubbla som cirkulerar luften. Andningsförmågan hos detta material är mycket bra, och svetten kan förångas genom klockbältet och hålla det bekvämt.

14) Kevlar. Kevlar är ett fibermaterial av extremt hög hållfasthet utvecklad av dupont. Vanligtvis används för kollisionsbeständighet, bladskydd, etc.

Buffel, Buffel, Buffel, Buffel, Buffalo, New York, USA. Anmärkningar till domstolen). Materialet ser ut och känns väldigt texturerat, faktiskt mjukt och bekvämt att bära.

16) Lamm, läder mjuk och slät, med en silkeslen konsistens som lyser med vaniljgrace. De är bättre lämpade för handleden, vilket är lättare och mindre färgat än annat läder.

Textilväv, tyger, bomull och linneväv är vävda.

18) Nylon, ett syntetiskt polyamidmaterial som absorberar liten fuktighet.

Perse av havsabborre, sötvatten fisk havsabborre läderproduktion använda läder, annan unik natur, färgen är inte enkel, bättre glans.

20) cowboy DenimTsukawa, material, ofta för att göra små väskor eller plånböcker. Cowboymaterialet är bekant, och det känns lätt.

Camel skin är ett unikt läder av läder. Bilden ser sig svårt ut, men läder är väldigt mjuk, med komfort och har varit populär i många år.

22) Svinskinn, grisskinn, som sägs vara närmast människans hudkomposition, anses vara det mjuka läderet och känns bekvämt med människans hud.

23) Polykarbonat, som används som kollisionsglas (Polycarbonat) och Polykarbonat (koldioxidplast) material efter att det har tempererats, är ett mer hållbart material än vanlig plast.

24) AlcantaraAlcantara, ett konstläder med en endotel känsla. Det har bättre luftpermeabilitet än naturligt läder. Den används främst i säten och inredning av high-end bilar.

25) Gummi, ett mjukt, smidigt material, mycket fast vid handen. Eftersom gummit är helt vattentätt används det ofta på dykning och sportsklockor.