Vet du hur pekskärmen fungerar?

- Oct 23, 2018-

Du är inte främling av att använda pekskärmar, men få förstår hur de fungerar. I framtiden kommer våra liv att ersättas av pekskärmar, eftersom pekskärmar borde vara medvetna om det och mer om det.


Pekskärm (pekskärm), även känd som "pekskärm", "pekskärm, beröring är en typ av kan ta emot den första ingångssignalen för inbyggd flytande kristallskärm, vid kontakt med grafikknapparna på skärmen, skärmen av det taktila återkopplingssystemet enligt programmet för förprogrammerad enhet av alla typer av anslutningsenheter, kan användas för att ersätta den mekaniska knapppanelen och LCD-skärmen med flytande kristall genom att skapa en levande ljudeffekt. Som den senaste datorns inmatningsenhet, pekskärm är det enklaste, bekväma och naturliga sättet för human-dator interaktion för närvarande. Det ger multimedia ett nytt utseende och är en attraktiv ny multimedie-interaktiv enhet. Den används främst för offentlig information, ledande kontor, industriell kontroll, militär kommando, elektronisk spel, sångbeställning, multimediaundervisning, fastighetsförsäljning etc.


Den så kallade pekskärmen, från marknadskonceptet, är en typ av datorinmatningsenhet som alla kan använda, eller folk kan använda för att kommunicera med datorn. Utan att lära sig kommer alla att använda den, den största magiken på pekskärmen, som varken tangentbord eller mus kan jämföra med. Alla kan använda det, vilket markerar den sanna ankomsten av populariseringen av datorapplikationer. Detta är också orsaken till att man utvecklar pekskärmen, utvecklar KIOSK och utvecklar KIOSK-nätverket och strävar efter att bilda Kinas beredningsindustri.


Med tanke på teknisk princip är pekskärmen en uppsättning transparent absolut positioneringssystem. För det första måste det vara öppet. Därför måste den lösa transparenta problem genom materialteknik. För det andra är det absoluta koordinater, fingerspänning som är vilken som inte behöver den andra åtgärden, till skillnad från musen, är en uppsättning relativ positionssystem, vi märker att pekskärmsprogrammet inte behöver en markör, en markör istället påverkar användarens uppmärksamhet, eftersom markören är för den relativa positioneringsenheten, den relativa positioneringsenheten flyttar till en plats där det första att veta, vilken riktning som ska gå, hela tiden också behöver ständigt återkoppling till användarens aktuella plats inte visas avvikelse. Inget av detta är nödvändigt för en pekskärm som ANVÄNDER absolut koordinatpositionering. Då finns det möjlighet att upptäcka fingerrörelser och bestämma fingerposition. Alla typer av pekskärmsteknologi är baserade på "upptäcka fingertryck".