Vad är banden armbandsur?

- Oct 22, 2018-

Klockan är nu oskiljaktiga från vårt liv. Det kan inte bara titta på tiden, men också gör bäraren har mer temperament, och det är också en symbol för prestation och status. Bland många klockor finns det många typer av band. Låt oss ta en titt på dem.

Stål kedja bandet: måttlig pris, hög och låg kvalitet komplett. Dess fördel är tålig, djärv och heroiska, har känsla av rörelse. De största nackdelarna är att vissa av huden kan orsaka allergier, bandet är inte lätt att rengöra, lätt att dölja smuts.

Ädelmetall titta på band: dyra, fina utförande, mycket lyxigt. Lämplig för hög - nivå tabeller och smycken klockor och så vidare, i speciella tillfällen bär.

Läderarmband: sorten är ganska många, prisskillnaden är också extremt brett. Det finns ödla huden, kohud, struts hud, krokodilskinn, fårskinn. De nyare läderremmar är: djävulen hud, vatten orm hud. En elegant klocka måste matchas med en topp läderband att visa den totala elegansen. Bärkomfort är dess fördel. Den största nackdelen är att det är benägna att fuktigt, svårt att underhålla, och är inte hållbara.

Duk eller nylon rem: billiga, främst används för militära klockor, sportklockor. Kan absorbera vatten, lätt att odla märklig lukt.

Plast band: den billigaste, den huvudsakliga matchande elektroniska mode klockan. Designen är diversifierad och färgglada, men det har känslan av att inte växa upp.

Kisel gummiband: gradvis bli favorit klocktillverkarna. Används främst i vattentät, dykning tabeller, kommer att dess framtida tillämpningar vara mer omfattande. Silikongummi har utmärkta fysiska egenskaper: giftfri, hög och låg Temperaturmotstånd, syra och alkali motstånd, flexibilitet, enkla att underhålla.