Vad är operativa Standard på pekskärmen?

- Oct 23, 2018-

Pekskärmar måste vara tydlig, lyhörd och stabil för att vara en standard pekskärm.

Ett medel för självrannsakan

Använda programmet kontrollera i drivrutinen för att kontrollera pekskärmen fysiska funktion är normala;

Om du har två eller flera uppsättningar av denna produkt, Vänligen Använd metoden att ersätta hårdvaran en bekräfta vilken del av hårdvaran misslyckas. Delarna av ersättare test är styrkortet, skärm och kabel.

Om du har fler än två datorer, Byt ut datorn för testning. De huvudsakliga PC fel orsakar touch skärm misslyckande inkluderar: rs-232 serieport är normalt? Du kan testa med musen; Finns strömförsörjningen på tangentbordet hamnen? Det kan testas genom att ansluta till tangentbordet. Testa om avbryter såsom IRQ konflikt? Du kan komma åt systemresurser för att visa tillgängligheten för COM-portar och IRQ.

Provning är normalt, och programvara drivrutinen inte kan köras

Kontrollera om drivrutinen matchar de produkt och controller-inställningarna.

Med rs-232 controller, huruvida röra serienumret ansluten via skärmen kabel skiljer sig från serienumret i programinstallationen, korrigera det och försök igen.

Är utrustningsresurser i konflikt? Till exempel är standard IRQ efter installation av vissa nätverkskort 3, vilket strider mot den IRQ av COM2. Nätverkskortet IRQ bör ändras till inaktiv enheten IRQ-värde.

Om ovanstående behovsprövning är helt normalt, och ditt tekniska fel inte kan lösas, hänvisas till följande produkt fel metod för felsökning enligt produkt situationen du använder.